Vil du bytte ut torsken med kylling så går det også bra. Da bruker du 1 kyllingbuljongterning istedet for fiskebuljong.
Til 4 personer:
800 g torskefilet
1 ts salt
1 rød paprika, skåret i biter
150 g haricot vert (grønne bønner), både friske og frosne går bra
1 rødløk, skåret i tynne båter
1 boks kokosmelk
2 ss revet frisk ingefær
1 lime, revet skall og saft
1 fiskebuljongterning
litt svart pepper
Ris til servering.
Varm ovnen til 225 grader.
Sett over vann til å koke ris.
¤ Skjær torsken i passende biter og legg den i en ildfast form.
¤ Dryss salt over fisken.
¤ Fordel grønnsakene (paprika, grønne bønner og rødløk) over fisken.
¤ Bland kokosmelk, revet ingefær, revet limeskall og limesaft.
¤ Riv eller knus fiskebuljongterningen og ha den i kokosmelkblandingen. Rør det godt sammen.
¤ Ha blandingen over fisken og grønnsakene.
¤ Dryss litt pepper over.
¤ Sett fatet på midterste rille i ovnen i 20 minutter.
¤ Kok ris til.