Til 4 personer:
6-7 rabarbrastilker (ca 600 g )
1 dl sukker
1 ss potetmel
2 - 3 ss hakkede mandler
¤ Varm ovnen til 225 grader.
¤ Skyll og skrell rabarbraen og skjær den i 6 cm lange stykker.
¤ Legg dem pent i en smurt, ildfast form.
¤ Bland sukker og potetmel og fordel dette over rabarbraen.
¤ Hakk mandlene og strø dem over til slutt.
¤ Sett det hele midt i ovnen på 225 grader i 25 minutter.
¤ Avkjøl og server med iskrem eller råkrem ( oppskrift nedenfor bildet. )
Råkrem til 4:
2 dl kremfløte
2 eggeplommeer
knapt 1 dl sukker
1/2 ts vaniljesukker
¤ Pisk fløten stiv.
¤ Pisk eggeplommer, sukker og vaniljesukker i en annen bolle til det blir litt luftig.
¤ Bland alt forsiktig sammen og server.