Det er en kjempegod fiskerett som du lager i en fei. Har du rester av kokt laks kan du fint bruke det.
Du ser at det er en omtrentlig oppskrift, så du må "tenke-litt-sjæl" på hvor mye du trenger av de forskjellige ingrediensene.
Jeg vil antyde at sausen holder til 4 personer.
Wraps, 2 til hver
Stekt (eller kokt) laks
1 liten boks mais
Revet ost (jeg bruker cheddar, men her tar du den osten du liker best)
Saus:
1 beger rømme, jeg bruker lettrømme
1 god sprut majones
1 ss sukker
1 finhakket løk
2 sylteagurker, finhakket
1 kokt egg, hakket
(Har du frisk gressløk eller dill, kan du hakke det og blande i sausen. Det smaker bra og ser pent ut.)
¤ Varm wrapsen i ovnen. Det står på pakken hvor varm ovnen skal være og hvor lenge den skal stå i ovnen, men sånn vanligvis skal du legge dem inn i aluminiumfolie, ha ovnen på 140 grader og varme dem i 10 minutter.
¤ Hardkok egget. Jeg legger egget i kaldt vann og koker det i 5 minutter etter at vannet er kokt opp.
¤ Skrell av skallet og hakk egget.
¤ Hakk løk og sylteagurk fint.
¤ Bland rømme, majones og sukker og rør det godt sammen.
¤ Bland løk, agurk og egg inn i rømmeblandingen.
Når du skal servere, legger du laks og mais inn i wrapsen og har på saus og litt revet ost. Rull wrapsen sammen og nyt!