Dette er en lettlaget, enkel suppe. Smaker godt. Sett fram flatbrød til suppa, så er middagen i boks.
4 porsjoner
4 kyllingfileter (du kan halvere hvis du vil ha en billigere utgave)
5-6 dl vann
1 terning hønsebuljong
2 bokser kokosmelk (ikke av de aller minste boksene)
4 limeblader (jeg bruker noen tynne skiver lime for jeg finner aldri limeblader i butikken, eller rett og slett limesaft av 1 lime)
1 ss fiskesaus (dette kan du også utelate, hvis du ikke har en flaske med fiskesaus)
1 stilk sitrongress (jeg bruker noen dråper sitron)
1 rød chilli
¤ Del kyllingen i biter
¤ Kok opp kokosmelk med lime.
¤ Tilsett vann, buljongterning og fiske saus
¤ Ha i kyllingbitene.
¤ Kok på svak varme i 5- 10 minutter til kyllingen er nesten ferdig.
¤ Del chilien i 2 på langs og skrap ut frøene. Skyll den litt under vann (jeg tror den blir litt mildere av det).
¤ Hakk chilien i små biter og tilsett den i suppa.
¤ Kok suppa videre i 2 minutter.
¤ Drypp noen dråper sitron over.
Server suppa med brød eller flatbrød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar