http://matbloggsentralen.no/

Matbloggtoppen

onsdag 26. september 2012

Krydderte

Her må du til invandrerbutikken. Kardemommekapsler tror jeg har gått ut av vareutvalget hos norske butikkjeder.
Invandrerbutikken her i Namsos har et fantastisk utvalg i krydder, både hele krydder og malte. Så jeg anbefaler deg å ta en tur dit.

Det var reklamen, her er oppskriften:


Til en kopp te:

3 - 4 skiver frisk ingefær (skrell den først)
4 hele kardemommebelger
En bit kanelstang
Kokende vann
En skvett melk
1 ts honning

La det hele trekke en 3- 4 minutter. Du vil kjenne at det dufter godt etterhvert, så du kan smake og kjenne om du syns den er sterk nok. Trekker den for lenge kan ingefæren gi en litt besk smak. Noen liker det også, så prøv deg fram.
En varmende, smaksrik te.


2 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

  Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Topp Mat Blogg seksjon her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

  Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


  Varme hilsen,

  Ann-Sofi
  http://www.alleoppskrifter.no/

  SvarSlett
 2. Hei tilbake!
  Så hyggelig å få dette tilbudet! Jeg vil jo gjerne legge min matblogg til denne listen. Så spennende!
  Jeg er ute på hytta i dag, og det ser ikke ut til at jeg får gjort det herifra. Jeg har problemer med å sende mail herifra også, så det er nok en sammenheng.
  Prøver i morgen når jeg kommer hjem.
  Hilsen Brita

  SvarSlett