http://matbloggsentralen.no/

Matbloggtoppen

torsdag 8. mars 2012

Torsk i folie

Denne oppskriften er til en person. Så kan du doble og plusse på etter hvor mange man er.
Når fisken kokes i folie dannes det mye god kraft og det trengs ingen saus i tillegg. Enkelt. Og godt.

Dette trenger du pr. person:
Et stykke folie
200 - 300 g torskefilet (du kan også bruke seifilet)
1 ss mykt smør
1/2 hvitløkfedd, finhakket, eller presset i hvitløkspresse
Frisk persille
2 tomatskiver
1 ss olje (olivenolje eller maisolje eller hva du har)
salt og pepper

¤ Varm ovnen til 220 grader.
¤ Ha litt olje på et stykke alminiumsfolie.
¤ Legg fisken på folien.
¤ Strø over salt og pepper.
¤ Rør hvitløken i smøret og legg det på fiskefileten. Strø over hakket persille.
¤ Legg tomatskivene øverst.
¤ Pakk folien godt rundt fisken og se at det ikke er rift i folien slik at den gode krafta renne ut.
¤ Legg pakken på en stekovnsplate og stek midt i ovnen i 20 minutter.


Jeg har servert poteter til, men ris er faktisk vel så godt. Grønne eller svarte oliven er godt til. De kan også stekes med i pakken om man vil. Noen ekstra oppskårne tomater smaker også godt.

1 kommentar:

  1. We are a gaggle of volunteers and opening a new scheme in our
    community. Your site provided us with useful info
    to work on. You have done an impressive process and our entire group can be grateful to you.


    Here is my site: Locksmith Camarillo

    SvarSlett