http://matbloggsentralen.no/

Matbloggtoppen

mandag 14. januar 2013

Turgodteri

Snart er skisesongen  her.
Jeg vet jo at entusiastene har startet for le-e-e-enge siden, men det er den skisesongen som ikke handler om matpakke. For meg er det ingen skitur uten rast med termos og medbragt mat. Selv Qalle, vår vakre, spreke og snille engelske setter, har med egen matpakke, og når vi raster så kommer han. Han har det vanligvis ganske travelt med å "sjekke" fugler, men matpakken vil han ha når vi setter oss ned.
Her er mitt første bidrag til turmat, eller turgodteri, som ungene sikkert husker fra våre skiturer. Enkelt og lettvint, men det smaker godt.



Du får ingen eksakte mengder, men jeg bruker like mye av alle tre ingrediensene:

Valnøtter
Rosiner
Melkesjokolade (sjokoladetype kan du velge selv)

Hakk valnøttene og melkesjokoladen grovt.


Bland alt i en plastpose som kan lukkes eller i en boks med lokk.
GOD TUR!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar