http://matbloggsentralen.no/

Matbloggtoppen

fredag 17. februar 2012

Pasta ratatouille

En varm pastasalat som jeg har funnet hos TV-kokken Lise Finckenhagen. Salaten smaker litt syrlig og  er igrunnen en veggis.


Til 4 personer:
400 g pasta, jeg brukte store makaroni (du ser bilde under lista med ingredienser)
1 rød paprika
1 gul paprika
1 aubergine
1 squash
1 løk
1 fedd hvitløk
300 g cherrytomater
1 ss balsamicoeddik
1 - 2 ferske runde mozzarella (ost som ligger i vann)
frisk basilikum
salt og pepper etter snak og behag
olivenolje, ca 1/2 dl


¤ Kok pastaen etter anvisning på pakken og sil av vannet når den er ferdigkokt.
¤ Rens papriken for frø og stilkfester og skjær dem i små biter.
¤ Skjær aubergine og squash i terninger og hakk løken, både hvitløken og den gule.
¤ Varm olivenoljen i en stor panne med høye kanter eller bruk en kasserolle.
¤ Fres løk, hvitløk og paprika til løken er gyllen og myk.
¤ Tilsett squash og aubergine og la det frese til alt er mørt. Det tar ca 10 minutter...
¤ Bland i tomater, som er delt i to.
¤ Smak til grønnsakene med salt og pepper og 1 ss balsamicoeddik.
¤ Bland i en stor salatbolle: Grønnsakene, nykokt pasta og oppdelt mozzarellaost.
¤ Strø rikelig med frisk basilikum over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar