http://matbloggsentralen.no/

Matbloggtoppen

onsdag 15. mai 2013

Bruschetta

Kjempegodt! Egentlig ikke mer å si om det.
Du må spandere god olivenolje og en tykk og god balsamicoeddik og røde, gode tomater.

Jeg gir deg en omtrentlig oppskrift til 2 stk, så må du prøve deg fram litt hvor store du vil ha brødskivene og hvor mye du vil ha oppå dem. Godt blir det!


2 tynne loffskiver, eller bondebrød
3 store tomater eller 12 cherrytomater
1 fedd hvitløk
ca 15 basilikumblad, hakket
2 ss hakket frisk koriander (jeg syns dette setter en spiss på bruchettaen, men hvis du vil ha bare basilikum som krydder så går det greit)
Litt flaksalt (Maldon)
Noen tak med pepperkverna
1 ss god olivenolje
1 ts balsamicoeddik

¤ Begynn med å riste brødet.
¤ Skrell hvitløkfeddet og del det i 2.
¤ Gni de ristede brødskivene med snittflaten av hvitløken.
¤ Vask og hakk tomatene fint, fint.
¤ Hakk basilikum og koriander og bland med tomatene.
¤ Tilsett salt og pepper.
¤ Bland tilslutt i olje og balsamicoeddik.

Ha tomatrøra på brødet like før du skal servere det.
Det kommer til å bli suksess!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar