Denne smaker litt av lime og kokos. Limen er i fyllet og kokosen utenpå kaka.
Bunn:
3 egg
1 1/2 dl sukker
1 1/2 dl hvetemel (du kan også bruke halvt om halvt med hvetemel og potetmel)
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
2 ss kakao
Fyll:
125 g smør
2 dl melis
1 eggeplomme
2 ss limesaft
Revet skall av 1 lime
Kokos
¤ Varm ovnen til 225 grader.
¤ Visp egg og sukker stivt.
¤ Bland mel, bakepulver, vaniljesukker og kakao og bruk en slikkepott og bland det forsiktig inn i egg-sukkerblandingen.
¤ Dekk en langspanne med bakepapir og hell røra i.
¤ Stek midt i ovnen i 7 minutter.
¤ Legg et stort stykke matpapir på benken og strø kokos utover papiret.
¤ Når kaka er ferdigstekt så hvelver du den utover matpapiret med kokosen, slik at bakepapiret kommer øverst.
¤ Dra bakepapiret forsiktig av kaka og legg et vått klede over hele kaka. La den ligge slik til den er kald.
Fyllet:
¤ Bruk foodprossesoren og ha alle ingrediensene i bollen og la den gå til alt er blandet til en porøs blanding.
¤ Bre fyllet utover kaka og rull den sammen ved hjelp av matpapiret.
¤ Legg kaka i kjøleskapet en stund før du skjærer av den.
Har du noen friske bringebær å servere til kaka, så smaker det kjempegodt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar