http://matbloggsentralen.no/

Matbloggtoppen

onsdag 28. februar 2018

Cottage cheese varianter.

Alle disse variantene kan brukes med kesam og yoghurt naturell. For meg er disse et godt alternativ når jeg trenger et lett måltid på kvelden. 
Mengden er beregnet til en liten porsjon, men du ser av oppskriften at det er enkelt å lage større porsjoner.



Med avokado og linfrø:
I dl cottage cheese. Skjær 1/4 avokado i terninger og strø over 1 ts linfrø.


Med eple, kanel og flytende honning:
1 dl cottage cheese. Skjær 1/4 saftig eple i terninger (behøver ikke skrelles). Strø over kanel og ha på litt flytende honning.


Med blåbær og hakkede hasselnøtter:
1 dl cottage cheese. Hakk hasselnøttene og strø dem over. Legg blåbær på toppen. Bruk gjerne tørkede blåbær som du får kjøpt.


Med banan og sjokolade:
1 dl cottage cheese. Skjær 1/4 banan i skiver. Riv litt mørk sjokolade og ha det hele over.


Med pære og revet frisk ingefær:
1 dl cottage cheese. Skjær ca 1/4 del av en pære i tynne skiver (behøver ikke skrelles) og riv 1 cm frisk ingefær og ha over.


 Med appelsin og pasjonsfrukt:
1 dl cottage cheese. Skjær 2-3 båter av en appelsin i biter og grav ut frøene av 1/2 pasjonsfrukt og ha over.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar