http://matbloggsentralen.no/

Matbloggtoppen

lørdag 27. august 2016

Pestobakt kylling

Veldig enkel mat å tilberede, smaker godt og det tar ca 1/2 time fra du starter til du har maten på bordet.


Til 4 personer trenger du:

4 kyllingbryst
salt og pepper
2 dl fløte
1 dl grønn pesto
cherrytomater etter evne
Eventuelt litt frisk basilikum til å strø over når retten er ferdigstekt.

Ris eller poteter smaker godt til.


¤ Begynn med å koke potetene, eller sett risen til koking.
¤ Varm ovnen til 225 grader.
¤ Legg kyllingfiletene i en ildfast form. Du trenger ikke smøre forma.
¤ Dryss salt og pepper over kyllingen.
¤ Bland fløte og pesto og hell blandingen over kyllingen.
¤ Skyll tomatene og fordel dem rundt kyllingen.
¤ Sett det hele på midterste rille i ovnen og stek det på 225 grader i 20 minutter.

Sjekk om kyllingfiletene er gjennomstekte. Da skjærer du et hakk inn i den største fileten og ser om den er stekt helt gjennom. Er den fremdeles rosa inni, steker du det hele litt til.

Klipp litt frisk basilikum (hvis du har) over. Der smaker alltid godt og ser pent ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar