onsdag 21. november 2012

Lettvint-pasta

På 15 minutter har du middagen klar!



Til 4 personer:

2 ss smør eller olivenolje
400 g kjøttdeig
1 squash
5 vårløk
2 fedd hvitløk
400 g penne
10 -12 cherrytomater
salt og pepper

I tillegg er det godt med revet ost og litt frisk, hakket basilikum

¤ Begynn med å sette på vann i en kasserolle til pastaen (penne)
¤ Når vannet koker har du i pastaen og koker den så mange minutter som det står på pakken.
¤ Varm smør eller olje i en stekepanne.
¤ Mens smøret/oljen varmes deler du vårløken i tynne skiver.
¤ Del squashen i 4 på langs først, og så i skiver.
¤ Skrell og hakk hvitløkfeddene.
¤ Ha kjøttdeigen i panna. Hakk den i biter mens den brunes.
¤ Tilsett squash, vårløk og hvitløk i stekepanna og bland godt. La det stå og steke til pastaen er ferdig.
¤ Bland alt (pasta og kjøttdeigblanding) i en serveringsbolle.
¤ Del cherrytomatene i 2 og bland dem i.
¤ Strø over hakket frisk basilikum.
¤ Riv ost og sett på bordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar