onsdag 12. oktober 2016

Coleslaw

Coleslaw er en form for råkost med rømmedressing. Jeg bruker det til fiskekaker og stekt fisk og det er godt som en form for saus på hamburger.
Anbefales!






Dette er en litt omtrentlig oppskrift, men det holder som "råkost" til 3-4 personer:

200 g kinakål, skåret i tynne strimler
2 gulerøtter, skrelt og skåret i små biter (eller du kan rive dem)
1 eple (bør smake litt surt og friskt), skåret i biter (trenger ikke skrelles)

Dressing:
4 ss lettrømme
2 ts sennep
salt og pepper etter smak

¤ Bland dressingen sammen og smak den til med salt og pepper.
¤ Bland kinakålstrimler, gulrotbiter og eplebiter i en skål.
¤ Rør forsiktig dressingen sammen med grønnsakene. Det virker kanskje som om dette er lite dressing, men det er viktig at grønnsakene ikke "flyter" i dressing.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar